FRODEGRUPPEN40 med lemmer

Jens Blendstrup ordkløver og en satansfyr i Frodegruppen40  

JENS BLENDSTRUP
aka. Det snigende tændrør aka. Diamanten Freddy

Ordkløver, brændestabel og en allerhelvedes farlig fyr. Stærkt fordrukken sexsymbol fra 1970'erne. JB har i mange år været fast forsanger i refræn-sangerne ”skibskatastrofer og palmevins-kys.” på Oslo overfarten. – Hvor damer med stor glæde er blevet kysset mellem de enkelte numre.

Per Götz ældre sexsymbol, der går for Bronski Beat forsanger lookalike  

PER GÖTZ
aka. Ukulelen fra Sardinien aka. Penis-piedestahl aka. Per (knald-bange)

Socialist og Dunhammer i Frodegruppen40. Stærkt fordrukkent sexsymbol fra 1920'erne. Per G´s særlige force er den såkaldte usynlige hånd, en teknik han har udviklet i sine år som gravrøver i Timbuktu, og Ydre Sodomiet.

Niels Tuba Blendstrup medlem af Frodegruppen40  

NIELS TUBA BLENDSTRUP
aka. Måneskins-koalaen

Ubådskaptajn og ukristeligt velfungerende maskinmester i civilt. Ekspert i nedlægning af vildt, fjer og kræ, i sommerhushaver. Og bortset fra det, en fantastisk klaver-spiller. Stærkt fordrukkent sexsymbol fra 60'erne.


Anders Koch medlem af Frodegruppen40 og sexsymbol  

ANDERS KOCH
aka. Uroernes Heino aka Hævneren fra Horsens

Strengeleg og narkobetjent. Motto "Jeg en Uro skabe vil - der skal være optøjer til". Guitarist og stærkt fordrukken sexsymbol fra 30'erne. Trods ihærdige forsøg på at skjule top-post i A.P. Møller er det aldrig lykkes at overbevise A.P. Møller – helt.

Claus Schrøder Nielsen medlem af Frodegruppen40 og sexsymbol  

CLAUS SCHRØDER NIELSEN
aka. Pilla

Stærk fordrukken. Kendt som sexsymbol under 6-dages krigen, hvor det lykkedes ham at se relativ ”egyptisk ud.” Man skal aldrig sige Bang i hans nærhed, det udløser grænsestridigheder i hans sjæl. Claus arbejder til dagligt med fjernsyn. Han tænder og slukker. Tænder og slukker og krydser af.

Anna Pepke medlem af Frodegruppen40  

ANNA PEPKE
aka. Pontius Piratus

Stærkt fordrukkent sexsymbol i Brøndbyerne. Denne kvinde er frodes indre. Helt varm og glødende. En slags vulkan. Anna P er ikke en frøken hvem som helst. Churchill sagde engang. Uden Anna P var vi ikke blevet det land vi er. England er rullet frem i gymnastiksale. Stalin sagde en anden gang; "Havde det ikke været for Anna P havde jeg ikke røget pibe".

Kasper Shulz medlem af Frodegruppen40 og sexsymbol  

KASPER SCHULZ
aka. Hår-arkitekten

Paryk-morfinist (han sprøjter parykker ind i blodet) og sexsymbol på de Frisiske Øer. Bor i en 12 værelses blomst, men skrigende kakler, som han behandler som undulater og parakitter. Så sidder han der og trommer på mure og emalje og skælder kaklerne ud. - I skal Pippe – ikke falde ned!